BESTSELLERS
Naturens nuancer og taktilitet

Som en ekstra dimension til farven lanceres de tre EM77 termokander i farverne: soft sand, soft ice blue og soft moss med en mat overflade, der giver en fornemmelse af stoflighed, som vi kender den fra naturen.

Læs mere

Nye matte farver
Tro mod originalen

I år er det 45 år siden, at den originale EM77 termokanden så dagens lys. I den anledning lanceres nu en version af EM77 elkedlen i det originale ståludtryk. EM77 elkedlen er funktion og design i ét. Den er ledningsfri og lige så så stilren og elegant som den originale termokande.

Læs mere

Inspireret af Cylinda-line

Historien bag den ikoniske EM77 termokande og dens tilblivelse er, at Stelton ønskede en termokande, der passede til Cylinda-line serien som Arne Jacobsen havde designet 10 år forinden i 1967. Erik Magnussen blev sat på opgaven og designede en termokande, der havde samme cylindriske form og materialemæssige udtryk som den feterede Cylinda-line. 

Læs mere

Uundværlig accessory

Genanvendelige drikkeflasker og termokopper er i takt med stigende fokus på klima og miljø næsten blevet en uundværlig hverdags-accessory på linje med solbriller og pung. De skal matche vores personlige stil og fremtoning, og der skal være mange farver at vælge imellem. 

Læs mere

Gør hverdagen smukkere

Emma-serien, designet af HolmbäckNordentoft, pynter både på køkken- og spisebordet med sit smukke og enkle design. Kombinationen af stentøj og lakeret metal med detaljer af formspændt bøgetræ passer perfekt ind i det moderne hjem.

Læs mere

Emma