Essentielle designs

At forvandle et rum til et hjem handler om detaljerne og at finde de specielle genstande, der afspejler ens personlighed og dagligt løfter hverdagen. Hos Stelton arbejder vi sammen med internationale designere for at skabe funktionelle og langtidsholdbare design. Designs, der med et klassisk og æstetisk udtryk vil skabe glæde i din hverdag og til fest både nu og i fremtiden. Det er bæredygtighed på den lange bane.

Læs mere

Vågn op fra en god nats søvn

’Okiru’ betyder ’at vågne’ på japansk, og ønsket fra den japanske designer, Kazushige Miyake, var netop at kreere et vækkeur i et stilrent og funktionelt design, der indbyder til en rolig start på dagen. Så parker mobilen udenfor soveværelset og skift den i stedet ud med et klassisk vækkeur. Du vil højest sandsynligt opleve, at du får en roligere og mere sammenhængende søvn. 

Læs mere

Pilastro

Pilastro-serien er designet af Francis Cayouette med inspiration fra 1920’ernes elegante og funktionelle Art deco-stil, der dengang dominerede indenfor arkitektur og design.

Læs mere

Et lysende designikon

Med sit behagelige lys, er Pier portable LED-lampe designet til at skabe hygge både indendørs og udendørs, og hanken i toppen gør det let at bære rundt på lampen. Afhængig af hvilken stemning man ønsker at skabe, kan der let varieres mellem tre lysstyrker via soft-touch knappen. 

Læs mere

International kaffedag

Læs mere om de forskellige bryggemetoder og bliv klogere på, hvad der kendetegner dem. Hvilken er din favorit?

Læs mere

Ny efterårsfarve

Inspirationen til efterårets farve ’bark’ er fundet i naturen. Den refererer til skovens træstammer og den fornemmelse af intimitet og tilstedeværelse, man instinktivt oplever, når man lader sig opsluge af naturen. 

Læs mere

Design der holder

EM77 termokanden er produceret i Danmark siden 1977, og det ikoniske design holder fortsat kaffe og te varm verden over. Kandens glasindsats kan skiftes, hvis uheldet er ude, og alle kandens dele findes som reservedele, så den er sikret et langt og bæredygtigt liv.

Læs mere

Uundværlig accessory

Genanvendelige drikkeflasker og termokopper er i takt med stigende fokus på klima og miljø næsten blevet en uundværlig hverdags-accessory på linje med solbriller og pung. De skal matche vores personlige stil og fremtoning, og der skal være mange farver at vælge imellem. 

Læs mere