Naturlig skønhed i vaser og skåle

De italienske designere Daniel Debiasi og Federico Sandri står bag Ora-serien. En serie af elegante skåle, vaser og lysestager med harmoniske geometriske former, der resulterer i et organisk udtryk. Det har været designernes intention at skabe en række dekorative objekter, som ikke blot er hverdagsgenstande, men nærmere designobjekter med personlighed, som man knytter sig til og beholder hele livet.
De dekorative skåle og vasers matte ydre skaber sammen med den matte inderside et spil af refleksioner, der brydes af den karakteristiske stålkant. Kanten bliver en overraskende kontrast til de ellers organiske og bløde former, og træder frem under smukke lakker, der folder forskellige farvepaletter ud i hver sin retning: røde varme farver eller kølige blågrønne toner.

Læs mere

Ora-skålene i forskellige størrelser kan bruges som dekorative objekter på et bord, eller som elegante serveringsskåle til frugt, snacks og chokolade.

Læs mere

Lysestagerne i bøgetræ og stål findes i to forskellige størrelser, der kan vendes, så de både kan bruges til fyrfadslys og kronelys. Skab dit eget lyshav.

Læs mere

”Vi ønskede at skabe en række designobjekter, som fremhævder det ædle rustfrie stål og kombinerer det med en nøje udvalgt farvepalet, der henter referencer i både de skandinaviske og mediterrane landskaber.”

Sæt kreativiteten fri med Ora

Placer de trearmede lysestager alene i en vindueskarm, eller i dekorative kombinationer på et spisebord. De sorte lysestager kan vendes, så de har forskellige højder og danner forskellige udtryk.

Læs mere

Nyd skønheden i en elegant minimalisme

Ora-seriens udtryk leger med kontrasten mellem råt stål, bløde organiske former og to naturlige farvepaletter. Det hele smelter sammen i en minimalistisk elegance.
De to farvepaletter har begge en samlende farve på indersiden. De rødlige skåle og vaser har en lys pudderfarve, mens de blå og grønne skåle er midnatsblå. De ydre farver varierer i nuancer og danner sammen et harmonisk udtryk i boligindretningen.

Læs mere

Ora fyrfadsstagerne i røgfarvet glas har den samme organiske form som serien skåle, og de passer til begge farveskalaer.

Læs mere

BLIV INSPIRERET
Udforsk Ora's designfamilie: Nordic

Nordic omfatter funktionelle designobjekter til køkkenet og dekorative designs til boligen.

Læs mere