Naturens nuancer og taktilitet

Dette forår lanceres den klassiske termokande i hele tre farver: soft sand, soft ice blue og soft moss. Alle farver, der er inspireret af naturen, og som passer ind i tidens førende boligtrends. Som en ekstra dimension til farven lanceres de tre kander med en mat overflade, der giver en fornemmelse af stoflighed, som vi kender den fra naturen. De lette nuancer er med til at skabe ro i hjemmet, så vi kan slappe af og lade op til hverdagen – gerne i selskab med en god kop kaffe eller the på termokanden. 

Læs mere

Forårsnyheder
EM77 i matte nye farver

„Min måde at designe på er ikke en intellektuel proces. Mine idéer opstår ud fra mine egne behov. Jeg ønsker ikke at komplicere tingene, kun at gøre hverdagen en smule nemmere.“

- Erik Magnussen, Designer
Det perfekte match 
Inspireret af Cylinda-line

Historien bag den ikoniske EM77 termokande og dens tilblivelse er, at Stelton ønskede en termokande, der passede til Cylinda-line serien som Arne Jacobsen havde designet 10 år forinden i 1967. Erik Magnussen blev sat på opgaven og designede en termokande, der havde samme cylindriske form og materialemæssige udtryk som den feterede Cylinda-line. 

Læs mere

Tro mod originalen

45 år efter at den originale EM77 termokanden så dagens lys lanceres endelig EM77 elkedlen i det originale ståludtryk. EM77 elkedlen er funktion og design i ét. Den er ledningsfri og lige så så stilren og elegant som den originale termokande.

Læs mere

Samme ikoniske ydre, ny funktion.

Den ledningsfri EM77 elkedel er lige så stilfuld og elegant som den originale EM77 termokande, så den fint kan stå fremme i køkkenet eller tages med til bordet.

Elkedlen komplementerer EM77 termokanden og EM77 stempelkanden både i form og funktion, når der er en god kop te eller slow brew på menuen. Basen og ledningsoprullet er skjult af kedlen og derfor ikke umiddelbart synlige. Den høje ydeevne bevirker, at vandet koger hurtigt med et minimalt energiforbrug, så kanden er også ideel til travle morgener, hvor tiden kun er til en kop instant kaffe to go.

EM77 termokanden findes desuden som en halvliters termokande, når der kun er brug for et par kopper, til en single husholdning eller til servering på restauranter og hotelværelser.

Læs mere

Produceret i Danmark

EM77 termokanden med det unikke vippelåg blev designet af Erik Magnussen i 1977, deraf navnet. Siden da er EM77 kanden til kaffe og te produceret i Danmark i mere end 100 forskellige farver. Termokanden er et ægte dansk designikon, som står hos arkitekter og i private hjem over hele verden.

Læs mere

Til indendørs og udendørs brug

Termokanden leveres med en praktisk skrueprop, som er ideel, når kanden skal med ud på terrassen eller med på picnic. Termokandens glasindsats holder varme drikke varme længe og kolde drikke kolde, så den også kan bruges til iste eller iskaffe på en varm sommerdag.

Læs mere

Design der holder

Det er ikke alene designet, der er langtidsholdbart, også kanden holder i årevis. Hvis uheldet er ude og noget går i stykker, eller et låg bliver væk, er det nemt at udskifte dele og reparere kanden. Således kan den fortsat bruges i mange år til glæde for miljøet.

Læs mere

OPLEV MERE
Se alt om designfamilien - Classic

Classic indeholder designs inspireret af den cylindriske form ligesom EM77 termokanden af Erik Magnussen. Elegant og funktionelt.

Læs mere