Produceret i Danmark

EM77 termokanden med det unikke vippelåg blev designet af Erik Magnussen i 1977, deraf navnet. Siden da er EM77 kanden til kaffe og te produceret i Danmark i mere end 100 forskellige farver. Termokanden er et ægte dansk designikon, som står hos arkitekter og i private hjem over hele verden.

Læs mere

Til indendørs og udendørs brug

Termokanden leveres med en praktisk skrueprop, som er ideel, når kanden skal med ud på terrassen eller med på picnic. Termokandens glasindsats holder varme drikke varme længe og kolde drikke kolde, så den også kan bruges til iste eller iskaffe på en varm sommerdag.

Læs mere

Design der holder

Det er ikke alene designet, der er langtidsholdbart, også kanden holder i årevis. Hvis uheldet er ude og noget går i stykker, eller et låg bliver væk, er det nemt at udskifte dele og reparere kanden. Således kan den fortsat bruges i mange år til glæde for miljøet.

Læs mere

Den ikoniske EM77 termokande

„Min måde at designe på er ikke en intellektuel proces. Mine idéer opstår ud fra mine egne behov. Jeg ønsker ikke at komplicere tingene, kun at gøre hverdagen en smule nemmere.“

- Erik Magnussen, Designer
Inspireret af Cylinda-line

Historien bag den ikoniske EM77 termokande og dens tilblivelse er, at Stelton ønskede en termokande, der passede til Cylinda-line serien som Arne Jacobsen havde designet 10 år forinden i 1967. Erik Magnussen blev sat på opgaven og designede en termokande, der havde samme cylindriske form og materialemæssige udtryk som den feterede Cylinda-line. 

Læs mere

Tro mod originalen

45 år efter at den originale EM77 termokanden så dagens lys lanceres endelig EM77 elkedlen i det originale ståludtryk. EM77 elkedlen er funktion og design i ét. Den er ledningsfri og lige så så stilren og elegant som den originale termokande.

Læs mere

OPLEV MERE
Se alt om designfamilien - Classic

Classic indeholder designs inspireret af den cylindriske form ligesom EM77 termokanden af Erik Magnussen. Elegant og funktionelt.

Læs mere