Produceret i Danmark

EM77 termokanden med det unikke vippelåg blev designet af Erik Magnussen i 1977, deraf navnet. Siden da er EM77 kanden til kaffe og te produceret i Danmark i mere end 100 forskellige farver. Termokanden er et ægte dansk designikon, som står hos arkitekter og i private hjem over hele verden.

Det enkle og minimalistiske design passer på alle borde og holder kaffe og te varm længe til morgenmaden, når der er gæster, ved møder og i hjemmekontoret. Alternativt kan termokanden holde din drik kold i timevis, hvis du foretrækker en forfriskende iste eller iskaffe.

Læs mere

Mellow Yellow & brushed brass

EM77 kanden i Mellow Yellow er et friskt pust efter en periode med mørkere farvetoner, og EM77 i børstet messing tilføjer karakter og stoflighed.

Læs mere

Nye sæsonfarver

Farvevalget for det kommende forår er baseret på de nuværende tendenser inden for boligindretning og mode.

Læs mere

„Min måde at designe på er ikke en intellektuel proces. Mine idéer opstår ud fra mine egne behov. Jeg ønsker ikke at komplicere tingene, kun at gøre hverdagen en smule nemmere.“

- Erik Magnussen, Designer

Samme ikoniske ydre, ny funktion.

Den ledningsfri EM77 elkedel er lige så stilfuld og elegant som den originale EM77 termokande, så den fint kan stå fremme i køkkenet eller tages med til bordet.

Elkedlen komplementerer EM77 termokanden og EM77 stempelkanden både i form og funktion, når der er en god kop te eller slow brew på menuen. Basen og ledningsoprullet er skjult af kedlen og derfor ikke umiddelbart synlige. Den høje ydeevne bevirker, at vandet koger hurtigt med et minimalt energiforbrug, så kanden er også ideel til travle morgener, hvor tiden kun er til en kop instant kaffe to go.

EM77 termokanden findes desuden som en halvliters termokande, når der kun er brug for et par kopper, til en single husholdning eller til servering på restauranter og hotelværelser.

Læs mere

Til indendørs og udendørs brug

Termokanden leveres med en praktisk skrueprop, som er ideel, når kanden skal med ud på terrassen eller med på picnic. Termokandens glasindsats holder varme drikke varme længe og kolde drikke kolde, så den også kan bruges til iste eller iskaffe på en varm sommerdag.

Læs mere

Design der holder

Det er ikke alene designet, der er langtidsholdbart, også kanden holder i årevis. Hvis uheldet er ude og noget går i stykker, eller et låg bliver væk, er det nemt at udskifte dele og reparere kanden. Således kan den fortsat bruges i mange år til glæde for miljøet.

Læs mere

OPLEV MERE
Se alt om designfamilien - Classic

Classic indeholder designs inspireret af den cylindriske form ligesom EM77 termokanden af Erik Magnussen. Elegant og funktionelt.

Læs mere