Tag dig tid. Nyd et øjebliks ro med en god kop te eller kaffe.

Theo er en symbiose af skandinavisk design og asiatisk kultur. Lad Theo kollektionen til te og kaffe stimulere dine sanser. Med en kombination af råt og glaseret stentøj, tilsat lette detaljer i bambus, bringer Theo-seriens naturlige look skandinavisk enkelhed ind i dit hjem.

Læs mere

Den sandfarvede Theo-serie formidler stemningen af skandinavisk natur.

Slow brew

Theo slow brew kaffebryggeren i mat sandfarvet stentøj er både rustik og elegant. Kraven i isolerende silikone giver et godt greb og låget i lys bambus holder kaffen varm. Kaffebryggeren har en perfekt størrelse til morgenkaffe til én til to personer eller til en lille forkælelse i løbet af dagen.

Læs mere

Til te elskeren

Hvis du holder af te, vil den karakteristiske tekande varme dit hjerte lige så vel som din te. Tekanden har et enkelt og stilrent formsprog, som giver ro til øjet og plads til fordybelse og afslapning med dit eget te-ritual.

Læs mere

Udforsk den sandfarvede Theo-serie

"Jeg var inspireret af asiatisk tekultur i tehuse, hvor tiden synes at stå stille. Samtidig ønskede jeg at oversætte stemningen til en skandinavisk stil og at inkludere kaffebrygning. Sådan blev Theo-serien født."

- Francis Cayouette, Designer
Stempelkande

Hvis du fortrækker stempelkaffe, er Theo stentøjskanden et stilfuldt valg, der får din servering til at skille sig ud. Låget i bambus giver den et let præg og en speciel indsats gør det nemt at hælde af kanden. De sorte kopper i stentøj har en underkop i bambus som komplementerer udtrykket.

Læs mere

Theo vækker dine sanser

Theo kollektionen indeholder alt det, en kaffeentusiast og teelsker kan ønske sig. Kollektionen er designet for at stimulere dine sanser; den inviterer til at sætte tempoet ned og nyde øjeblikket.

Kaffebryggeren kommer med et filter, hvor vandet løber langsomt igennem og sørger for at hver kop bliver velsmagende og aromatisk. Theo tekanden indeholder nok til flere personer og nyder du teen alene, sørger tevarmeren for at den forbliver varm længe. Mælkekanden og sukkerskålen, der også kan anvendes til servering af småkager eller macaroons, fuldender serveringen.

Dæk et flot bord til brunch, frokost eller five o’clok tea med sorte Theo tallerkner og store kopper. Det rå stentøj på ydersiden med blank glasering på indersiden giver dem et elegant udtryk.

Læs mere

Udforsk den sorte Theo-serie
OPLEV MERE
Udforsk Theo's designfamilie - Nordic

Designfamilien Nordic er inspireret af nordiske landskaber og designværdier. Det repræsenterer den skandinaviske måde at leve på med en 'less is more'-holdning.

Læs mere