Stelton x Moomin

Mumitroldene og deres venner er en nysgerrig flok, der godt kan lide at udforske deres omgivelser. De sætter værdier som eventyr, frihed og respekt for naturen højt, og derfor er det kun naturligt, at vores sortiment passer godt sammen med disse værdier, Stelton x Moomin kollektionens rustfrie To Go kopper og drikkeflasker kan blive brugt igen og igen og er perfekte til et liv I bevægelse. Gør miljøet en tjeneste og medbring din egen termokop og drikkeflaske, når du er på farten.

Læs mere

MOOMIN SKIING

Den nye AW23-kollektion Moomin skiing er inspireret af Mumi-familiens vinterkomik fra 1955, hvor Mumi-familien springer deres årlige vinterdvaletradition over. De møder hr. Brisk fra Det Store Friluftssammenslutning, som introducerer Mumi’erne til alle slags vintersport, herunder skiløb.

Læs mere

 ”Bøj dine knæ! Slap af! Vær selvhjulpen!”
- Hr. Brisk

Læs mere

Tove Jansson

Tove Jansson var en multikunstner, som fortrinsvis huskes som skaberen af Mumitroldene. Hendes fortællinger om de fredselskende og tolerante Mumitrolde er et internationalt fænomen og har gjort hende til en af de mest succesfulde børnebogsforfatterne gennem tiden.

Læs mere

Øen Klovharun blev en uudslukkelig inspirationskilde

Janssons liv ved havet danner grundlaget for hendes historier. Hun tilbragte næste alle sine somre på Pellinki-øgruppen i den Finske Bugt og foretrak at flytte derud allerede i det tidlige forår. I mere end 20 år levede hun flere måneder om året på øen Klovharu sammen med sin partner Tuulikki Pietilä. ”Pigerne”, som de lokale kaldte dem, ankom til øen i april og blev der til september.

Moomin-historierne er kærlighedserklæringer dedikeret til naturen: selv de mindste kryb og planter beskrives og illustreres, og naturens kræfter beskrives med respekt og blik for storheden. Hvis man ønsker det, kan man også fortolke beskrivelserne af naturen og fremdrage dybere meninger.

Læs mere

Han havde bygget et hus til dem, men det er forsvundet fordi alt er oversvømmet, og så havde han søgt ly i træet. Efter en dejlig pause drager de sammen ud for at lede efter huset. Til sidst finder de det i en smuk dal, som de beslutter at kalde Mumidalen.

Læs mere

MOOMIN SOFT WHITE

Mumimor og Mumitrolden har brugt lang tid på at lede efter Mumifar, som er blevet væk i et forfærdeligt regnvejr. På deres vej har de mødt det lille væsen Snif. Endelig finder de Mumifar siddende på en gren i et stort træ.

Læs mere

Stelton x Moomin to go kopperne og drikkeflaskerne er perfekte til et aktivt liv, så tag ud i naturen med Mumifamilien og nyd din egen medbragte drik.

UDFORSK
Se vores Stelton To Go collection

Stelton rejsekopper og drikkeflasker er perfekte til både varme og kolde drikke på en gåtur, på vej til arbejde, når du shopper og i det hele taget er på farten.

Læs mere