Balancen mellem enkelhed og banalitet

”Jeg er naturligt drevet af et ønske om at skabe produkter, der er enkle i både funktion og design. For mig er der en hårfin grænse imellem, at noget er enkelt eller banalt. Det er den balance, jeg undersøger for hvert produkt, jeg skaber. Hvor meget kan jeg skære væk uden, at designet mister sin karakter eller sjæl?”

- Søren Refsgaard, Designer

Læs mere

”Det starter som regel med en skitse, men der går ikke lang tid, før jeg begynder at arbejde i en model. Det kan være modellervoks, pap, papir, der bliver formet og foldet. Det er ofte her, jeg afsøger form og funktionalitet.”

- Søren Refsgaard

Læs mere

Et lysende designikon

Pier-portable lampen udsender et behageligt lys, der er designet til at tilføre hygge i både indendørs og udendørs miljøer. Med dens praktiske håndtag øverst er det nemt at flytte lampen, hvor du ønsker. For at tilpasse belysningen til den ønskede atmosfære, tilbyder lampen tre let justerbare lysstyrker via en soft-touch knap. Pier er en elegant og moderne genfortolkning af den traditionelle skibslampe, der kombinerer klassisk design med moderne funktionalitet.

Læs mere

”Mine design skal have en iboende venlighed. De skal have en form og funktion, så man har lyst til at bruge dem i sin hverdag.”

Læs mere

Af Søren Refsgaard
2100 X 509 X 508 X 505 015 1 019 1
NÆSTE
BRUS sodavandsmaskine

Enkelthed når det er bedst

Læs mere