Produceret i Danmark
siden 1977

Vores legendariske EM77-termokande er resultatet af den naturlige udvikling, som Erik Magnussen gennemgik fra at være keramiker til at arbejde med plastdesign. Hans tætte samarbejde med vores fabrik i Farum, har muliggjort en løbende udvikling og forståelse for materialets egenskaber. I dag fortsætter vi samarbejdet med fabrikken i Danmark, som stadig producerer EM77-termokanden i ABS-plast, EM77-serveringskanden og EM-bakken, som de har gjort siden 1977.

Læs mere

„Min måde at designe på er ikke en intellektuel proces. Mine idéer opstår ud fra mine egne behov. Jeg ønsker ikke at komplicere tingene, kun at gøre hverdagen en smule nemmere.“

- Erik Magnussen, Designer

Læs mere

Relancering af klassikere

Den ikoniske EM-serveringsbakke samt EM77 kande med låg, skabt af Erik Magnussen i 1982, genoplives nu i fire tidløse farver. Som en del af den populære EM77-serie er bakken produceret med samme omhyggelighed som de berømte EM77-termokander i ABS-plast, alt sammen i Danmark. Med sit enkle, elegante design passer bakken perfekt sammen med resten af EM77-serien og tilfører både glæde og funktionel skønhed til dit hjem!

Læs mere

Ved at relancere EM77 kanden med låg og EM serveringsbakken tager vi et nærmere kig på den skandinaviske farvepalette og genfortolker farverne med en moderne tilgang til fornyelse. De udstråler stadig den samme tidløse elegance og funktionalitet, men med et strejf af nutidig raffinement, som er kendetegnende for godt design.

Læs mere

Produceret i Danmark

Læs mere

Naturens nuancer

Læs mere

Vores farvepalette henter ofte inspiration fra den skandinaviske natur og dens harmoni mellem kyst, hav, himmel og skov. Farver, der hver især viser det danske landskab og tilfører en følelse af ro og elegance. Siden 1977 er termokanden blevet produceret i over 100 forskellige farver og præsenteres årligt i nye, elegante nuancer.

Læs mere

Find din yndlingsfarve
NÆSTE
BRUS sodavandsmaskine

"BRUS" er lyden af sprudlende og friskfremstillet danskvand direkte i dit eget køkken.

Læs mere