Norstaal

Norstaal er en designlinje af forskellige bestik til det veldækkede spisebord. Smukke knive, gafler, skeer, serveringsskeer, sauceskeer og salatbestik, der er behagelige at holde på, gør madoplevelsen endnu bedre.

Læs mere

Maya

Maya blev designet af norske Tias Eckhoff i 1962. Skaftets brede, karakteristiske form er trekantet for neden og bliver smallere opad mod knivbladet, gaflens grene og skeens runding. Bestikket har rundede kanter og er med det relativt brede skaft behageligt at holde på. Tias Eckhoff var en af pionererne indenfor skandinavisk design.

Læs mere

Maya bestikket er repræsenteret i ´Phaidon Design Classics´’s lister over de 999 bedste designs i verden ― lige foran Jaguar E-Typen.
Maya
Chaco

Chaco-bestikket passer perfekt til det tidløse, stilfulde bord. Chaco er et velbalanceret bestik, hvor slanke, stringente linjer møder bløde kurver. Chaco er designet af den norske designer Tias Eckhoff.

Læs mere

Una

Una-bestikket er fra 1973 og en favorit blandt Bauhaus-fans. Den slanke runde form slutter i et harmonisk, dråbeformet skaft. Det var den norske designer Tias Eckhoffs mål at skabe et bestik, der var blødt at holde på og som lå godt i hånden. Det lykkedes så godt, at netop Una blev udvidet med et lille bestiksæt til børn.

Læs mere

Maya 2000

Maya 2000 blev lanceret ved overgangen til det nye årtusinde. Maya 2000 er lidt længere og slankere end sin søster fra 1962, så den triangulære form, som begge designs er baseret på, synes mere strømlinet og passer til moderne stel og borddækninger.

Læs mere

Maya 2000
Sixtus

Med SIxtus grillsættets fire dele er man velforberedt til sommeren grillaftener i haven og på terrassen. Sixtus består af grilltang, palet, forskærerkniv og forskærergaffel. Alle grillredskaberne er fremstillet i rustfrit stål og med deres minimalistiske design har de alle et karakteristisk Stelton-DNA. De velproportionerede redskaber har en god balance og giver et sikkert greb, materialet er robust, rustafvisende og nemt at rengøre. Det store skærebræt med saftrille er funktionelt og flot til servering.

Læs mere

Trigono

Trigono-knivene er fremstillet i japansk chromium 18 stål, der er rustfrit stål af højeste kvalitet. Det gør Trigono knivene meget stærke med en langtidsholdbar skarphed og høj modstand mod pletter fra syreholdige fødevarer. Serien er designet af den danske arkitekt Simon Kalmer.

Læs mere

OPLEV MERE
Emma

Emma-serien af HolmbäckNordentoft har karakteristiske klare linjer og er fremstillet i en interessant kombination af stål, træ og stentøj.

Læs mere