Høj kvalitets, termokopper og flasker i stål, designet til et liv i bevægelse

Stelton rejsekrus og drikkeflasker er perfekte til både varme og kolde drikke på en gåtur, på vej til arbejde, når du shopper og i det hele taget er på vej. Termokopperne og termoflaskerne er produceret I højkvalitets rustfrit stål. De store to-go kopper er i dobbeltvægget stål med vakuum, som garanterer en lang termoeffekt, som betyder, at din yndlingsdrik holder temperaturen i timevis, hvadenten du foretrækker varm kaffe og te eller iskaffe og iste, eller blot koldt vand. Se hvor længe produkterne holder varmt/ koldt under de enkelte modeller.

Læs mere

To Go Click

To Go Click termokopper i stål er perfekte til dagens første kaffe eller te. De kombinerer design og funktionalitet i en praktisk kop. To Go Click findes som en 0,2 l. og 0,4 l. kop.

Læs mere

Tænk på miljøet og tag din egen genanvendelige kop og flaske med dig

Tag kaffe og te med på farten

To Go Click har et smart-klik låg, som kan betjenes med en hånd. Kopperne er nemme at bruge og du kan drikke fra dem hele vejen rundt, som fra en almindelig kop. Koppen på 0,2 l. passer til kopholdere i de fleste biler til turen på arbejde.

Læs mere

Genanvendelige kopper

Medbring din egen kop eller flaske, så du holder din væskebalance i orden. På den måde undgår du spontane køb af kaffe og vand i engangskopper og -flasker. De fleste trendy cafeer sælger påfyldning af egen kop og flaske, når du har brug for en forfriskning eller et koffein-kick i løbet af dagen. Og mange cafeer belønner endda kunder, som medbringer egne kopper, fordi det hjælper dem med at blive mere miljøvenlige.

Læs mere

Et perfekt par

Keep Warm er en stilfuld termoflaske 2.0. Størrelsen er perfekt til en taske eller rygsæk og gør det nemt at nyde varme (eller kolde) drikke på kontoret, eller når du er afsted i længere tid. Kombiner Keep Warm og Keep Cool, når du ønsker at medbringe ikke bare varme og kolde drikke, men også mælk til din kaffe eller te. Begge flasker er designet af italienske Debiasi & Sandri.

Læs mere

Keep Warm

Keep Warm er fremstillet i dobbeltvægget rustfrit stål med vakuum og holder din drik varm i op til 24 timer. Termoflasken indeholder 0.75 l. og det elegante låg fungerer som kop.

Læs mere

Carrie

Carrie er en serie af genanvendelige termokopper og termodrikkeflasker i rustfrit stål af høj kvalitet. Kopperne og flaskerne er dobbeltvæggende og med vakuum, så din yndlingsdrik holdes varm eller kold i timevis.

Læs mere

Hygiejnisk låg

Det todelte låg har en dobbelt funktion, da den nederste del betyder koppen er behagelig at drikke af og den øverste del dækker drikkefladen og sikrer høj hygiejne. Lågkonstruktionen sikrer endvidere at koppen og flasken er 100% tæt og at man kan drikke fra koppen hele vejen rundt. Den koniske form betyder at Carrie passer i de fleste kopholdere.

Læs mere

UDFORSK
Danish Modern 2.0

Danish Modern 2.0 er inspireret af den gyldne tidsalder i dansk design i 1950’erne og 1960’erne. Hver del er en nyfortolkning af denne ikoniske periode, foretaget af internationale designere.

Læs mere