Inspireret af den gyldne tidsalder i dansk design

Danish Modern 2.0 er inspireret af den gyldne tidsalder i dansk design i 1950’erne og 1960’erne. Hver del er en nyfortolkning af denne ikoniske periode, foretaget af internationale designere. Danish Modern 2.0 er innovativ og med rene linjer.

Køkken-alrummet er hjertet i mange hjem, og dér hvor familien samles. Mange bruger tid og ressourcer på at skabe et hyggeligt og funktionelt rum, som afspejler familiens stil. Derfor skal de praktiske objekter, som skal fungere i køkkenet i hverdagen, også kunne leve op til familiens krav til æstetik og kvalitet.

I designlinjen Danish Modern 2.0 findes et udvalg af funktionelle kander og stel til køkkenet og spisebordet, og dekorative vaser og lysestager, som forskønner hverdagen.

Læs mere

Emma

Emma kollektionen er kendt for sine rene linjer og innovative brug af materialer så som stål og formspændt bøgetræ. Emma elkedlerne og termokanderne i mange farver til kaffe og te er blevet moderne klassikere både i køkkenet og på te-eller kaffebordet.

Læs mere

Gør hverdagen smukkere

Forkæl dine venner, din familie og dig selv med en brunch. Lad alle samles om et veldækket bord med Emma kander, kopper og tallerkner. De lyse, blide tone-i-tone-farver, som karakteriserer Emma-serien, står i smuk kontrast til den varme, gyldne tone på træhåndtagene i bøg.

Læs mere

Emma kollektionen

Tidløst design der holder din kaffe og te varm

Gammelt og nyt mødes i et klassisk og dog moderne udtryk til dit bord.

Amphora termokanderne er opkaldt efter de gamle græske lerkrukker, som blev brugt til at transportere olie og vine. Den danske designer Sebastian Holmbäck har fundet inspiration i amforaens runde krop og karakteristiske skuldre og skabt et organisk design, der understreges af en moderne, mat overflade. Amphora-kanderne vil klæde både dit morgenbord og din servering af five o’clock tea.

Læs mere

Næste
Udforsk designfamilien Nordic

Nordic designfamilien er inspireret af nordiske landskaber og designværdier. Den repræsenterer den skandinaviske livsstil og en ’less is more’ holdning, som fortolkes af de velrenommerede internationale designere, der bidrager til designlinjen.

Læs mere