Nordic bringer naturen indenfor

Nordic designfamilien er inspireret af nordiske landskaber og designværdier. Den repræsenterer den skandinaviske livsstil og en ’less is more’ holdning, som fortolkes af de velrenommerede internationale designere, der bidrager til designlinjen.

Nordic omfatter funktionelle designobjekter til køkkenet og dekorative designs til boligen. Karakteristisk for alle Nordic designs er det interessante miks af taktile overflader og materialekombinationer af: stentøj, stål, træ og glas, der forbinder dem til rødderne i traditionelt håndværk.

Læs mere

Theo

Det naturlige udtryk, som kendetegner Theo kollektionen kander og kopper til teelskere og kaffe-feinschmeckere tilfører dit hjem en blanding af et enkelt råt udtryk og skandinavisk elegance.

Læs mere

Tænd for en ny designklassiker

Med sit behagelige lys er den bærbare Pier-lampe designet til at skabe en hyggelig atmosfære både indendørs og udendørs, og håndtaget på toppen gør det nemt at flytte rundt. Afhængigt af den slags stemning, du ønsker at skabe, har lampen nem justering mellem tre lysstyrkeniveauer ved hjælp af soft-touch-knappen.

Læs mere

Collar

Collar forener det bedste af to verdener – italiensk smag og skandinavisk design. Collar espressobryggeren og kaffemøllen er det perfekte valg for kaffe-aficionados og hjemme-baristaer.

Læs mere

Et kunstværk

Den svenske designduo Bernadotte & Kylberg har ladet sig inspirere af den stockholmske skærgård til de kunstneriske dekorationer: Aquatic, Horizon og Lignum. De unikke, abstrakte mønstre ligger som penselstrøg over kollektionens vaser og skåle og repræsenterer refleksioner i vandet og vegetationens smukke nuancer på bredderne.

Læs mere

Ora

Ora kollektionen er karakteriseret ved et harmonisk og organisk udtryk, og kollektionen består af flere skulpturelle elementer som vaser, skåle og lysestager. De kan placeres enkeltvis eller i stilfulde kompositioner, hvor der leges med kontrasterne mellem materialerne: stål, træ og glas. Synergien mellem form og materiale resulterer i en varm, minimalistisk elegance.

Læs mere

Hoop

Vælg Hoop kollektionens klassiske designs, når du ønsker et sofistikeret udtryk i dit hjem. Hoop olielampen inviterer dig til at nyde de dansende flammer bag glasset, når de fylder rummet med en rolig behagelig stemning.

Den store Hoop glasskål giver dig mulighed for at arrangere indbydende, friske salater, frugt eller dekorative blomsterarrangementer på dit spisebord eller udenfor på terrassebordet på en lun sommeraften.

Læs mere

Et nyt design ikon

Bloom vandkanden er lavet af pulverlakeret rustfrit stål med en mat finish i en smuk dyb mørkegrøn. Bag designet står den tyske designduo Böttcher & Kayser, hvis mål er at skabe enkle, men originale produkter uden unødvendige detaljer. Tidløsheden og styrken af de cylindriske former er det, der inspirerede de tyske designere til at skabe denne moderne nyfortolkning af den klassiske originale blomstervandkande, med et strejf af designet af EM77 vakuumkanden, som har spillet en stor rolle i Steltons historie.

Læs mere

OPLEV MERE
Udforsk designfamilien Danish modern 2.0

Dansk moderne 2.0 er inspireret af dansk designs guldalder i 50’erne og 60’erne. Hver produkt er en ny fortolkning af denne ikoniske epoke. Innovativ med rene linjer.

Læs mere