BRUS sodavandsmaskine

BRUS er lyden af sprudlende og friskfremstillet danskvand direkte i dit eget køkken. Den ultraslanke kulsyremaskine sparer miljøet for unødig plast og transport, når produktionen af danskvand og sodavand sker i genanvendelige flasker hjemme.
BRUS er for dem, der ønsker bekvemmeligheden ved at kunne lave deres egen dansk- eller sodavand hjemme, og som samtidigt gerne vil have et stilfuldt designelement, der kan indgå som en del af køkkenindretningen.

Læs mere

BRUS [ˈbʁuˀs] 

En driks indhold af kulsyre, som danner luftbobler i drikken. De dannede luftbobler, ledsages af en susende lyd. Vands hurtige bevægelse, evt. under udsendelse af en brusende lyd; Havets brusen.

Læs mere

Skandinaviske designtradition

Det minimalistiske design, hvor form og funktion er en integreret del af hinanden, taler ind i den skandinaviske designtradition, og er et typisk eksempel på designer Søren Refsgaards ønske om at skære alt overflødigt væk. Designet trækker på de cylindriske former, der er klassisk for Steltons design.

Læs mere

Form og funktion

Den cylindriske former ses først og fremmest i den ultraslanke beholder til kulsyrepatronen og går igen i kulsyreknappen, der intuitivt drejes med uret for at tilpasse mængden af kulsyre og drejes kontra, når trykket med en hvislende lyd frigøres, før flasken løsnes fra maskinen. En enkel og lækkert designet betjening, der i form og funktionalitet taler direkte til designhjertet. 

Læs mere

Sådan anvendes BRUS danskvandsmaskine
NÆSTE
Cylinda-line af Arne Jacobsen