En spændstig kurve

Norman Foster er grundlægger af arkitektfirmaet Foster + Partners, der er et af de mest indflydelsesrige i verden. De har sat deres præg på byer over hele kloden og er kendt for projekter såsom Millauviadukten, der Reichstag, det nye tyske parlament i Berlin, og The Great Court på British Museum i London.

Norman Fosters designs for Stelton forener en enkel skulpturel form med bløde linjer, der skaber et fint forarbejdet serveringsservice til mange forskellige miljøer og sammenhænge.

Hvert enkelt objekt, lige fra vinkarafler til espressokopper, udtrykker deres egen specifikke funktion og deler samtidig et fælles sprog.

Læs mere

Produkterne har en eklektisk tilgang til materialitet, hvor form og detaljer forbinder de unikke egenskaber ved rustfrit stål, porcelæn og glas.

Læs mere

”Kurver og linjer har deres egen vidunderlige tvetydighed, uanset om de definerer et individ, en bygning, en bro, en skyline eller et skib. De er på en måde alle i familie med hinanden."

- Norman Foster, Arkitekt
Fra idé til færdigt produkt

”Det er vigtigt, at essensen af en idé bevares hele vejen igennem produktionsprocessen, uanset om det drejer sig om et industrielt eller fint forarbejdet produkt. Det kræver omhu i hver enkelt fase, hvor der skabes et produkt, der skal blive en del af vores hverdag.”

- Norman Foster

Læs mere

Norman Foster kaffe & te
Næste
Cylinda-line af Arne Jacobsen

Cylinda-line af Arne Jacobsen er hjertet af Steltons design-DNA. Det cylinderformede design er blevet en tidløs klassiker. Ikonisk og minimalistisk.

Læs mere