Gør hverdagen smukkere
med Emma

Emma-serien, designet af HolmbäckNordentoft, pynter både på køkken- og spisebordet med sit smukke og enkle design. Kombinationen af stentøj og lakeret metal med detaljer af formspændt bøgetræ passer perfekt ind i det moderne hjem. I Emma kollektionen finder du alt, hvad du har brug for til at dække et indbydende morgenbord fra service til termokander, elkedler og brødristere.

Læs mere

Om du dækker op til brunch eller eftermiddagskaffe, skaber det 50’er-inspirerede formsprog og den nordiske tone-i-tone farvepallet et harmonisk udtryk.

Læs mere

"Det handler grundlæggende om at undgå at gøre tingene for kompliceret. Detaljerne skal give sig selv. Det skal være logisk for øjet.”

- HolmbäckNordentoft

Fascinationen for det formspændte træ

“Vi ville gerne designe en serie af produkter som skulle være innovative, men samtidigt indeholde noget genkendeligt. Det var her fra idéen med formspændt træ hurtigt opstod. Vi har i Danmark en masse erfaring med denne teknik især inden for møbelindustrien, men vi ville gerne bruge den i en helt ny kontekst.”

- HolmbäckNordentoft, designer af Emma serien

Læs mere

”Der er nogle teknikker og måder at designe på, som er meget kulturelt bestemt. Formspændt træ er både en stor del af vores danske designarv, og også en helt indgroet del af dét at være uddannet på Danmarks Designskole.”

- Sebastian Holmbäck, Designer

Læs mere

Danish Modern

Tilbage i 1950’erne blev teknikken med formspændt træ for alvor kendt i møbelbranchen, særligt med Arne Jacobsens skalstole som ”Myren” og ”7’eren”. Denne tidsperiode er i dag kendt som Danish Modern - guldalderen inden for dansk designhistorie. En periode der førte mange ikoniske designs med sig. Designs som er lige så moderne i dag som dengang, og som derfor naturligt også præger nutidens designeres formsprog og proces.

Læs mere

Nuancer af grå

Samme formsprog – forskellig funktionalitet

Emma termokanderne til kaffe og te samt den elegante elkedel er alle fremstillet i lakeret rustfrit stål med en formspændt bøgetræshank. Ideen med elkedlen var, at gøre den så enkel og fin i designet, at den kan stilles direkte på bordet. Den varme glød fra det FSC-certificerede træ, og de særligt udvalgte farver, giver designet sit nordiske og minimalistiske udtryk.

Læs mere

Den prisvindende Emma-serie forskønner hverdagen med flotte produkter til hyggelige stunder.

Læs mere

En blå farvepalette

“Designprocessen var et intuitiv forløb, hvor man går to skridt frem og et tilbage. Når man designer en serie som Emma, så er det ligesom at lægge et stort puslespil, hvor man selv skal lave brikkerne. Der er enormt mange elementer, som skal passe sammen.”

Ulrik Nordentoft, Designer

Læs mere

Sort & hvid
NÆSTE
Et lysende designikon