Sommerglæder

Sommeren er en tid, der ofte vækker en særlig stemning af glæde, nostalgi og lethed. Hos Stelton er det en årstid, der vækker minder om solskin, varme dage og lyse sommeraftener. Her drømmer vi om en sommer fyldt med strandture, grillfester, picnics i parken, en dukkert i havet og forventningen kan hurtigt give en skøn fornemmelse af lykke og begejstring.
Så gå på opdagelse i vores lille samling, af det vi har valgt at kalde: Summer Essentials. En samling af nye og klassiske Stelton designs som oser af sommer, varme og stilfuldt design.

Læs mere

Summer Essentials

Under Summer Essentials kan du finde næsten alt det, du har brug for til en hyggelig aften i haven: fra Pilastro vinkøler til grillknive fra Maya-serien eller måske en ny isspand, tegnet af Arne Jacobsen. Der er noget særligt ved at have gæster i haven om sommeren, hvor man kan nyde den skønne sommerkulisse i selskab med tidløse design klassikere fra Stelton.

Læs mere

Summer Essentials
Sommerfester

Gæster i haven er en central del af sommerens glæder. En hyggelig og afslappet sammenkomst, hvor man sidder rundt omkring et bål, grillede godbidder, eller nyder et glas kølig hvidvin.

Læs mere

Lyse sommernætter

Hos Stelton hylder vi de lyse sommernætter og ved at levende lys er en fantastisk måde at forstærke den hyggelige stemning om sommeren. Når solen går ned, og mørket falder på, kan levende lys sprede varme og lys i haven eller på terrassen og skabe en både indbydende og afslappende atmosfære. Hurricane er designet af Maria Berntsen, der med sin velkendte sans for enkelhed har designet disse stilrene lanterner, der kan bruges året rundt som lyskilde i hjemmet, både udendørs og indendørs.

Læs mere

Summer Essentials
Tænd for en nydesignklassiker

Med sit behagelige lys, er Pier designet til at skabe hygge både indendørs og udendørs, og hanken i toppen gør det let at bære rundt på lampen. Afhængig af hvilken stemning man ønsker at skabe, kan der let varieres mellem tre lysstyrker via soft-touch knappen. 

Læs mere

Lampen er produceret i jern med en mat, sort eller sandfarvet overflade, og det minimalistiske og moderne formsprog, gør at lampen let kan placeres flere steder i hjemmet og udendørs på havebordet.

Læs mere

Summer Essentials
Tidløst design til grillen

Med Sixtus skærebræt og grillsæt er du godt forberedt til sommerens hyggelige grillaftener på terrassen eller altanen.Det stilrene grillsæt består af forskærerkniv og forskærergaffel, grilltang og stegepalet med en smuk satin finish. Alle dele er fremstillet i rustfrit stål og bærer det velkendte Stelton-DNA, hvor enkle linjer og kvalitet er i højsædet.

Læs mere

Et veldækket bord

Sommer er en tid, hvor man kan samles om et veldækket bord, og nyde fællesskab og samvær med venner og familie.

Læs mere

Blomsternes favorit

Med blomstervandkandens elegante og skulpturelle formsprog forenes æstetik og funktionalitet på fineste vis, da vandkanden ud over sin oprindelige funktion også er dekorativ at have stående fremme, når den ikke er i brug.

Den lange tynde, tud gør det nemt at vande selv helt små krukker uden at spilde, og det intelligente design sikrer at vandkanden er drypfri.

Læs mere

NÆSTE
Historien om Stelton

Gå på opdagelse i Steltons designhistorie.

Læs mere