En stille efterårsdag 

Hos Stelton holder vi meget af den arkitekttegnede arkitektur som Danmark og Skandinavien er så kendt for. 

I denne udgave af Stelton Journal har vi besøgt et skønt sommerhus, tegnet af en lokal arkitekt. Og lige her midt i det skovklædte landskab, og med en kaffe i hånden, inviterer vi efteråret velkommen. 

Læs mere

Det er én af ”de der dage” hvor solens stråler trænger igennem fyrretræernes elegante silhuetter, hvor landskabet ændrede sig gradvist, når bladene skifter til gyldenbrune nuancer og dækker stierne med et blødt tæppe. For når det kolde vejr begynder at trænge sig på udenfor, er det som om, sommerhuset kan blive en urørlig oase, hvor man kan søge ly for blæst og regn.

Læs mere

For os, spiller det skandinaviske formsprog en afgørende rolle i denne oplevelse. De enkle, rene linjer og naturlige materialer, der ofte findes i skandinavisk design og arkitektur, passer perfekt til årstiden. Trævægge og møbler i ubehandlet træ giver en varm og indbydende følelse, mens store panoramavinduer bringer naturen helt tæt på. 

Læs mere

Æstetik og funktionalitet

Det minimalistiske design skaber også en rolig atmosfære, hvor sindet kan slappe af og fordybe sig i naturens skiftende skønhed udenfor.

Læs mere

Hos Stelton har vi altid været en markant fortaler for skandinavisk æstetik og funktionalitet. Vores produkter er kendt for deres enkle og ofte tidløse design. Og i et hus som dette, virker det som om Stelton's produkter er en naturlig forlængelse af husets sjæl.

Læs mere

NÆSTE
BRUS kulsyremaskine

Det minimalistiske design, hvor form og funktion er en integreret del af hinanden, taler ind i den skandinaviske designtradition, og er et typisk eksempel på designer Søren Refsgaards ønske om at skære alt overflødigt væk. Designet trækker på de cylindriske former, der er klassisk for Steltons design.

Læs mere