• Efterårsnyheder

Lad naturens ro sænke sig over din kaffestund

Med efterårets farvevalg til den klassiske EM77 termokande lægges der op til en rolig og nærværende kaffestund. Så sænk dig ned i stolen, lad roen omslutte dig og nyd din kaffestund. Eller fyld EM77 kanden med kaffe, te eller varm kakao og skift den originale vippeprop ud med picnicproppen, og tag kanden og familien med ud i naturen og nyd nærværet og din varme drik der. 

Læs mere

Bark

Inspirationen til efterårets farve ’bark’ er fundet i naturen. Den refererer til skovens træstammer og den fornemmelse af intimitet og tilstedeværelse, man instinktivt oplever, når man lader sig opsluge af naturen. 

Læs mere

I år er det 45 år siden, at den originale EM77 termokanden så dagens lys. I den anledning lanceres nu en version af EM77 elkedlen i det originale ståludtryk. 

Læs mere

Uundværlig accessory

Genanvendelige drikkeflasker og termokopper er i takt med stigende fokus på klima og miljø næsten blevet en uundværlig hverdags-accessory på linje med solbriller og pung. De skal matche vores personlige stil og fremtoning, og med den nye farve bark er der endnu mere at vælge imellem i vores to go kollektion.

Læs mere

Skarpt design med bløde former

Solis olielampen er enkel, næsten monumental i sit formsprog. Designeren Søren Refsgaard har leget med modsætningerne i materiale, form og farver. Olielampen er lavet af metal - et materialevalg, der refererer til Steltons design-DNA, men med bearbejdning og efterbehandling har materialet fået en yderst organisk og imødekommende form. 

Læs mere

Når olielampen er i brug, giver den et direkte kig til den blafrende flamme. Når olielampen er slukket, er vægen minimal og Solis’ monumentale form indgår dermed som et skulpturelt element i indretningen. 

Læs mere

Feminint pust til klassikere

Dette efterår lanceres EM77 termokanden og Stelton brødposen i en sart Lavender. En farve der har rod i en støvet rosa, men med lidt mere kant. Med kaffe eller te på EM77 kanden og lune boller i den ikoniske Stelton brødpose, er der lagt op til en god start på dagen. 

Læs mere

Pier LED-lampe er en smuk nyfortolkning af den klassiske skibslampe

Læs mere

Vågn op fra en god nats søvn

Parker mobilen udenfor soveværelset og skift den i stedet ud med et klassisk vækkeur. Du vil højest sandsynligt opleve, at du får en roligere og mere sammenhængende søvn. Undersøgelse viser nemlig at næsten hver 5. af os tjekker mobilen i løbet af natten.

Læs mere

Okiru

’Okiru’ betyder ’at vågne’ på japansk, og ønsket fra den japanske designer, Kazushige Miyake, var netop at kreere et vækkeur i et stilrent og funktionelt design, der indbyder til en rolig start på dagen. 

Læs mere

Brug Okiru i soveværelse eller andre steder, hvor der er brug for en diskret tidsangiver som fx køkkenet eller entreen. 

Læs mere

En moderne klassiker

Borddækningen og præsentationen af maden er en stor del af den hygge og følelse af fællesskab, vi forbinder med måltiderne. Nu kan du fuldende det smukt dækkede bord med de sidste nye produkter – brødkurv og køkkenrulleholder - i den populære og prisvindende designserie Emma. 

Læs mere

Det formspændte håndtag i lyst bøgetræ, som vi kender fra resten af serien, går igen som brødkurvens hank og står som en smuk kontrast til den lakerede stålkurv. 

Læs mere

Design darling fylder rundt 

I år er det 60 år siden, at bestikserien Maya, der er tegnet af den norske designer, Tias Eckhoff, så dagens lys. I den anledning relancerer vi dette efterår: en steakkniv, en long drink ske samt en kage- og serveringspade som tillæg til den eksisterende samling. Alle tre produkter har tidligere været i produktion og er udført med udgangspunkt i originaltegningerne med enkle modifikationer til nutidens behov. 

Læs mere

Prisvindende design

Maya serien er gennem tiderne blevet belønnet med flere designpriser og er inkluderet på Phaidons Design Classic’s liste over de 999 bedste designs i verden, ligesom bestikket er udstillet på nogle af verdens førende museer som MoMA i New York og The Victoria and Albert Museum i London. 

Læs mere

Rytmisk design

Stilrent og karakterfuldt design på én og samme tid, det er hvad man får med den nye Luna brødbakke og det klassiske sæt af fyrfadsstager. Designerne Halskov og Dalsgaard har i designet leget med det spil, der opstår, når man mixer forskellige materialer. Udskæringerne står knivskarpt i det matlakerede rustfrie stål og åbner op til den sandfarvede bomuldsposes blødhed og taktilitet. 

Læs mere

I fyrfadsstagerne giver de karakteristiske udskæringer et fint direkte kig til lysets flamme, og mønstret skaber et stemningsfuldt lysspil, når stagerne er i brug. 

Læs mere

NÆSTE
Vores historie