Classic designfamilien indeholder designs inspireret af den cylindriske form. Elegant og funktionelt design!

Det karakteristiske ved Classic er minimalisme, geometriske former og funktionalitet. Sammen med principper, der søger at forene masseproduktion med en individuel kunstnerisk vision, har disse træk være inspirationskilde for mange danske og internationale designere fra 1950’erne til i dag. Designere fortsætter med at udvikle dette velkendte less-is-more formsprog gennem eksperimenter med nye materialer og teknikker. Resultaterne, heriblandt mange ikoniske objekter, kan findes her.

Læs mere

Pilastro

Francis Cayouette er designeren bag Pilastro glasserien som har et sofistikeret og elegant udtryk. Serien består af vinkøler, karaffel, skåle og glas inspireret af Art Deco-stilen, hvor form og funktion smelter sammen. Serveringsdelene i glas skaber stemning ved små og store festligheder.

Læs mere

EM77 et design, der holder

EM77

EM77 termokanden, som har prydet kaffeborde i hele verden i mere end 40 år, har opnået en status som designikon på grund af sin genkendelige form og unikke funktionalitet med vippeproppen. Det er en termokande, der består af lige dele perfekt form og funktionalitet.

Læs mere

Samme ydre, ny funktion

Når man kombinerer den klassiske termokande, stempelkanden og elkedlen, givet det et harmonisk udtryk på køkkenbordet, når man brygger sin yndlingskaffe eller te.

Læs mere

Minimalistiske lygter

Lucie hurricanes er fremstillet i borosilikat glas i attraktive farver, som er valgt med inspiration fra naturen: ”Smoke” minder om røgen fra et bål, ”Amber” er rav, der har ligget på havbunden i tusinder af år, og ”Azure” er som havets dybblå farve. Når lysets flammer danser bag glasset, skaber det en fortryllende stemning.

Læs mere

En maritim stemning

Designer Erik Magnussen var selv en passioneret sejler, da han genfortolkede den klassiske skibslampe for Stelton og gav den et nyt minimalistisk, cylindrisk udtryk. Lampen i rustfrit stål spreder et klart lys og en behagelig varme, såvel i maritime omgivelser som i haven og på terrassen.

Læs mere

Original

Original-serien af rustfrie bar-redskaber og funktionelle serveringdele er en del af Steltons DNA og designet af Peter Holmblad. Den enkle, minimalistiske kollektion krones af et unikt objekt til designelskere med grønne fingre: Original-vandkanden.

Læs mere

LÆR MERE
Cylinda-line af Arne Jacobsen

Cylinda-line af Arne Jacobsen er hjertet af Steltons design DNA. Cylindrisk design er blevet en tidsløs klassiker. Ikonisk og minimalistisk.

Læs mere