Ægte designelskere kan være svære at tilfredsstille. Design, funktion og kvalitet skal være i orden og gå op i en højere enhed.

I vores guide kan du finde gaveideer til enhver, der elsker design. Lad dig inspirere af vores mest ikoniske designs og tidløse klassikere. Gaveideer og produkter til hjemmet, designet af danske og internationale designere som bl.a. Arne Jacobsen, Normann Foster og Erik Magnussen. Kendetegnende for alle produkterne er de rene linjer, det enkle design og den gode kvalitet. Gaver der vækker begejstring hos alle, og som er så klassiske i deres udtryk, at de holder gennem modetendenser og generationer.

Læs mere

Arne Jacobsens Cylinda-line

Ikonisk dansk design af Arne Jacobsen fra 1967, der stadig holder. Den eksklusive designgave og et oplagt samlerobjekt for enhver fan af dansk design.

Læs mere

BRUS sodavandsmaskine

BRUS er for dem, der ønsker bekvemmeligheden ved at kunne lave deres egen dansk- eller sodavand hjemme, og som samtidigt gerne vil have et stilfuldt designelement, der kan indgå som en del af køkkenindretningen. 

Læs mere

EM77

Kaffekanden alle har et forhold til. Enkelt design fra 1977 af Erik Magnussen og i produktion lige siden. Fås i et væld af farver, der kan matche enhver indretningssmag.

Læs mere

Pier

Transportabel LED lampe af Søren Refsgaard er en sikker nyklassiker. Den perfekte gaveide til minimalisten, der ønsker stemning og lys ude eller inde.

Læs mere

Norman Foster

Arkitekttegnede kaffekander, stempelkander og service i et på én og samme tid skulpturelt og blødt design. Gaven til personen med interesse for internationalt design og moderne stil.

Læs mere

Original design

Elegant og funktionelt design til hverdag og fest, der aldrig går af mode. Klassiske bar- og serveringsredskaber i godt design, som alle har brug for, er altid en god gave.

Læs mere

UDFORSK
Gaver til hjemmet

Mangler du den gode ide til indflytter- eller værtindegaven eller måske bare en ny ting til indretningen af din egen bolig?

Læs mere