Designs der skaber stemning – enten hos dig selv eller en du holder af

Mangler du den gode ide til indflytter- eller værtindegaven eller måske bare en ny ting til indretningen af din egen bolig? I vores gaveguide finder du smagfuldt designede vaser, lysestager, ure og andre ting til hjemmet. Lad dig inspirere af de mange fine produkter til hjemmet, der på hver sin måde kan være med til at skabe en unik stil og stemning.

Læs mere

Vaser og skåle

Ora er en kollektion af vaser, lysestager og skåle. Karakteristisk for serien er det bløde formsprog, der får kontrast af den skarpe indadgående kant. De støvede farver kan passe ind i mange hjem og stilarter.

Læs mere

Tiden flyver

Birdie er et skulpturelt vægur designet af den tyske designduo Böttcher & Kayser. Med sit grafiske look og let humoristiske design, er uret et smukt eksempel på funktionelt design.

Læs mere

Stemningsfuldt lys

Lys er perfekt til at skabe stemning både ude og inde. Lucie Hurricane er enkel i sit design, og passer dermed godt til en moderne indretning. Findes i forskellige smukke farver, som er inspireret af naturen.

Læs mere

Transportabel lampe

Pier er en transportable LED-lampe designet af Søren Refsgaard. Med sit elegante og sikre design er lampen, den perfekte stemningsskaber både i stuen og på terrassen.

Læs mere

Naturlig skønhed

Theo kollektionen byder på blødt, minimalistisk og funktionelt design. Alt til kaffe- og tebordet fra tekande, kopper, tallerkner til kaffebrygger.

Læs mere

Udendørsliv

Nyd de lange sommeraftener på terrassen med stemningsskabende levende lys. Stelton hurricane lights er enkel i sin udformning og kommer i forskellige størrelses, der kan mixes og matches, som man har lyst. Erik Magnussens EM skibslampe er en klassisk designet olielampe, der skaber en hyggelig atmosfære både inde og ude.

Læs mere

Blomstervanding med stil

En vandkande der er lige så smuk, som den er praktisk. Bloom vandkande er designet af duoen Böttcher & Kayser, og den kommer med en mat overflade i en dyb mørkegrøn farve. Designet gør det nemt at vande selv små potter, og med sit æstetiske udtryk er det ikke noget problem at lade Bloom stå fremme mellem vandinger. I stedet vil det være oplagt at bruge den som et skulpturelt element i hjemmets indretning.

Læs mere

UDFORSK
Gaver til gourmeten

Fælles for dem alle er ofte en interesse for detaljer, kvalitet og funktion.

Læs mere