Når funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed

Der findes mange typer af køkkenentusiaster, der specialiserer sig i madlavning, kaffebrygning eller grill - for bare at nævne et par. Fælles for dem alle er ofte en interesse for detaljer, kvalitet og funktion. I gaveguiden til gourmeten er der god inspiration at hente til alle der går op i udsøgt kaffebrygning, har brug for skarpe knive eller et elegant bar- og serveringsæt til hjemmebaren.

Læs mere

Vær din egen barista

God kaffe eller te kræver godt udstyr. Den manuelle kaffekværn og espressobrygger i Collar-kollektionen gør tilberedningen til en lige så stor nydelse som selve kaffen. Og med Theo-serien er den elegante servering sikret.

Læs mere

Skarpt design

Køkkenknive til ethvert formål er alfa og omega for god madlavning. Trigono knivserien består af fem knive fremstillet i japansk højkvalitetsstål, der har den perfekte balance mellem at være slidstærk og slibevenlig.

Læs mere

Steg- og grillredskaber

Sixtus er en kollektion designet af Søren Refsgaard, der kan tilfredsstille enhver grillentusiast. Det slanke, klassiske design gør håndtering og servering af stegen til en leg, og er samtidig en fryd for øjet.

Læs mere

Lav drinks på næste niveau

Arne Jacobsens Cylinda-line cocktail-shaker og isspand er sammen med barredskaberne fra Original-kollektionen et elegant og gennemført udstyrssæt til hjemmebaren. Nyd detaljerne og den lækre finish.

Læs mere

UDFORSK
Bryllupsgaver

Klassiske og ikoniske gaver der for altid vil minde om en uforglemmelig dag.

Læs mere