Til minde om en særlig begivenhed

Bryllupper handler om kærlighed, traditioner og minder, og derfor skal bryllupsgaven være noget helt særligt. Klassisk design og god kvalitet, der ikke går af mode, er perfekt til formålet.

Læs mere

Ikoniske Arne Jacobsen

Arne Jacobsens Cylinda-line er en oplagt bryllupsgave til dem, der har en kærlighed til dansk design. Designet i 1967, og lige så feteret af designelskere dengang som nu.

Læs mere

Et sprudlende valg

BRUS, den stilfulde sodavandsmaskine, er den ideelle bryllupsgave til miljøbevidste par. Med sit slanke design tilføjer den elegance til køkkenet samtidig med at den reducerer ens plastaffald og transportpåvirkning. Sig farvel til købte drikkevarer og fremstil danskvand hjemme.

Læs mere

Rendyrket klassiker

EM77 termokanden, også kendt som Stelton-kanden, er en anden klassiker, der gør sig godt som bryllupsgave. Vælg den traditionelle stålkande eller en af de mange farver.

Læs mere

Bestik og bordækning

Klassisk designerbestik og raffinerede fade, vinkølere og glas til bordet er også oplagte bryllupsgaver. Start en smuk tradition og giv brudeparret et bestik, de kan samle på for livet.

Læs mere

Pilastro-seriens sofistikerede design er inspireret af Art Deco stilarten. Kollektionen består af vinkøler, glas og fade og vil pryde ethvert bord nu og fremover.

Læs mere

Original

Den Originale blomstervandkande er designet af Peter Holmblad i 1978. Med sit elegante formsprog møder funktionalitet æstetik og er udover sin originale funktion også en dekorativ skulptur, når den ikke er i brug.

Læs mere

Emma – en moderne klassiker

Emma, der bl.a. består af termokander til kaffe og te, er inspireret af 50’ernes danske designtradition med fokus på funktionalitet og rene linjer. Det formspændte træhåndtag bløder de stramme linjer op og trækker naturen ind i designet.

Læs mere

UDFORSK
Gaver til mors dag

Find inspiration til gaver, der holder længere end en buket blomster.

Læs mere