En anledning til at forkæle kvinden i dit liv – hvad end det er din egen mor, moren til dine børn eller en mor, du kender, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Find inspiration i vores gaveguide, der er fyldt med gode idéer til, hvordan du kan give en mor ekstra opmærksomhed og forkælelse. Designprodukter til hjemmet vækker altid glæde. Men ’mig-tid’ er en mangelvare for mange mødre. Giv en gave, der opmuntrer til en pause fra hverdagens jag. En flot kaffe- eller tekande er en god idé, men det kunne også være en to-go kop, så hun kan få sin favoritdrik med på tur.

Læs mere

Tid til kaffe

Birdie væguret designet af Böttcher & Kayser er på én og samme tid en skulpturel og diskret dekoration til hjemmet, der kan hjælpe med at holde styr på hele familiens planer. Amphora-linjens douce farver indbyder til en rolig te- eller kaffepause.

Læs mere

En pause til mor

Opmuntre mor til at tage lidt tid for sig selv og få en pause fra det hele. Giv hende en to-go kop, hun kan tage med sig ud i naturen, trække sig tilbage til kontoret eller hvad hun nu har brug for.

Læs mere

Udvalget af to-go kopper, drikke- og termoflaske er stort, og der kan findes noget til enhver smag og stil. De støvede farver og den matte overflade gør to-go kollektionen til en velkommen accessories, ingen vil undvære.

Læs mere

Stilfuld indretning

Lysestager, vaser, fade og andre designprodukter til at indrette hjemmet er altid en god gaveide. Gå på opdagelse i udvalget og find den helt rigtige og personlige gave til mors dag.

Læs mere

Med sin velkendte sans for enkelhed har Maria Berntsen designet de stilrene Hurricanes, der skaber en særlig atmosfære og kan bruges året rundt – både til de lange sommeraftener og de mørke vinteraftener.

Læs mere

Emma

Den prisvindende Emma kollektion forskønner hverdagen med flotte produkter til hyggelige stunder. Kendt for dens rene linjer og innovative materialekombinationer med træ, stål og stentøj er Emma blevet en sand designklassiker til hverdagen.

Læs mere

UDFORSK
Gaver til fars dag

Overrask din far med en betænksom gave på hans dag.

Læs mere