Ordentligt grej til faren, der har alt og ikke ønsker sig noget.

Forkæl din far med en betænksom gave på fars dag. I vores gaveguide, har vi samlet et udpluk af gode designprodukter, der vækker glæde hos de fleste.
Kaffeentusiasten kan forfine sit kafferitual med specialudstyr til kaffebrygningen. Hjemmebaren kan piftes op med Arne Jacobsens drinksudstyr og out-door typen kan få veldesignede produkter, der kan tages med på tur.

Læs mere

Collar

Collar-serien er kreeret specielt til alle kaffeentusiaster. Den klassiske espressobrygger er det ultimative værktøj, når der skal laves en professionel kop espresso med masser af aroma derhjemme.

Læs mere

Et ikon siden 1977

Klassisk design og gennemtænkt teknik siden 1977. EM77 termokanden kanden er den perfekte gave til manden, der bare ønsker en varm kop kaffe eller te smukt serveret, når det er tid til at tage sig en velfortjent pause. Findes i et vælg af flotte farver eller vælg den nye version i børstet messing, der tilfører kanden anderledes karakter og stoflighed.

Læs mere

Pift fars hjemmebar op med Arne Jacobsens drinks mixer, shaker og isspand. Den elegante stål overflade og designets funktionalitet vil glæde enhver feinschmecker.

Læs mere

Kombineret med bar- og serveringsredskaberne fra Original-serien er der mulighed for at erhverve sig en fuldt udbygget hjemmebar i et design, der både ser smukt ud og er særdeles funktionelt.

Læs mere

Med på tur

Med udvalget af termokopper og flasker er der rig mulighed for at finde den helt rigtige gave til manden, der altid er på farten. Samtidig hjælper du ham med at passe på miljøet ved ikke at bruge engangsflasker og kopper.

Læs mere

Pier LED lampe er en perfekt gave til faren, der godt kan lide lange aftener på terrassen, eller har brug for en lampe, han kan tage med på tur. Håndtaget gør den let transportabel, og de tre lysindstillinger passer til enhver stemning.

Læs mere

UDFORSK
Gaver til gourmeten

Fælles for dem alle er ofte en interesse for detaljer, kvalitet og funktion.

Læs mere