Sofistikeret servering

Den nye Pilastro karaffel med tilhørende glas har samme sofistikerede udtryk, rene formsprog og rillede overflade som de eksisterende produkter i serien. Karaflen kan indeholde 1 l, og til karaflen hører et mindre glas, der også fungerer som låg.

Læs mere

Lucie hurricane

Lucie er produceret i den slidstærke glastype borosilikat i flere smukke farver, med inspiration fra naturen; ”Amber’ som rav” der har ligget i havet i tusinder af år, ”Azure’’ som havets dybblå farve, og ”Smoke” som røgen fra et nyligt slukket bål. Glasset er todelt, hvilket gør det let både at rengøre glasset og tænde for olielyset. 

Læs mere

Bloom

Med Bloom's enkle formsprog, hvor hank og tud ser ud til at gå i ét igennem kanden, forenes æstetik med funktionalitet, da vandkanden ud over sin egentlige funktion også er dekorativ at have stående fremme. Den lange, tynde tud gør det nemt at vande selv helt små krukker uden at spilde, og det intelligente design sikrer, at vandkanden er drypfri.

Læs mere

Tænd for en ny designklassiker

Pier transportabel LED-lampe er produceret i jern med en mat, sort eller sandfarvet overflade, og det minimalistiske og moderne formsprog, gør at lampen let kan placeres flere steder i hjemmet, f.eks. på havebordet, i vindueskarmen eller på skrivebordet. Den meget lange batterilevetid ved lav lysstyrke sikrer desuden, at Pier uden problemer også kan bruges som natlampe.

Læs mere

Pier LED-lampe er en smuk nyfortolkning af den klassiske skibslampe

Læs mere

Kaffekværn i nye klæ’r

Collar kaffekværnen er inspireret af espressobryggeren i samme serie, som forener det italienske håndværk med den skandinaviske designæstetik. En god kop kaffe starter nemlig med kaffebønnen, og med Collar kaffekværnen males bønnerne med håndkraft, hvilket er en essentiel del af processen for at brygge den perfekte espresso. 

Læs mere

Den italienske design duo, Daniel Debiasi & Federico Sandri, har designet Collar-serien til kaffeelskere verden over.

Læs mere

Skarpe linjer i køkkenet

Trigono er en flot, ny serie af køkkenknive bestående af fem knive til hvert sit formål. Køkkenknivene er fremstillet i Japansk højkvalitets-rustfrit stål, der har en perfekt balance mellem slidstærk hårdhed og slibevenlig blødhed, hvilket resulterer i knive der holder sig skarpe i lang tid, og som er nemme at vedligeholde. 

Læs mere

EM77-termokanden med den geniale vippeprop blev skabt af Erik Magnussen i 1977 og er siden blevet produceret i mere end 100 farver.

Læs mere

Match med din personlige stil

To Go Click termokoppen og Keep Cool termodrikkeflasken giver dig mulighed for at nyde både varme og kolde drikke på vej til og fra arbejde eller studierne, når du går tur med barnevognen, er i haven, i parken eller på anden vis på farten.

Læs mere

BLIV INSPIRERET
Gaver til designelskeren

I vores guide kan du finde gaveideer til enhver, der elsker design. Lad dig inspirere af vores mest ikoniske designs og tidløse klassikere.

Læs mere