Forårets slid og slæb veksles snart med gaver, fest og lyse nætter. Hvilken type student skal du fejre?

Læs mere

Til studenten, der altid er på farten

Vores rejsekopper og drikkeflasker er perfekte til både varme og kolde drikke på en gåtur, på vej til studiet og i det hele taget er på vej. Termokopperne har et smart-klik låg, som kan betjenes med en hånd, og du kan drikke fra dem hele vejen rundt.

Læs mere

Til den designinteresserede student

Pilastro-serien er designet af Francis Cayouette med inspiration fra 1920’ernes elegante og funktionelle Art deco-stil, der dengang dominerede indenfor arkitektur og design.

Læs mere

Med sit behagelige lys, er Pier transportabel LED-lampe designet til at skabe hygge både indendørs og udendørs. Hanken i toppen gør det let at bære rundt på lampen. Afhængig af hvilken stemning man ønsker at skabe, kan der let varieres mellem tre lysstyrker via soft-touch knappen.

Læs mere

Til studenten, der fester med stil

Elegant og funktionelt design, der aldrig går af mode. Klassiske bar- og serveringsredskaber i godt design, som alle har brug for, er altid en god gave.

Læs mere

Til den selskabelige student

Amphora termokanderne er opkaldt efter de gamle græske lerkrukker, som blev brugt til at transportere olie og vine. Den danske designer Sebastian Holmbäck har fundet inspiration i amforaens runde krop og karakteristiske skuldre og skabt et organisk design, der understreges af en moderne, mat overflade.

Læs mere

EM77 termokanden blev designet af Erik Magnussen i 1977. Siden da er kanden til kaffe og te produceret i Danmark i mere end 100 forskellige farver. 

Det er ikke alene designet, der er langtidsholdbart, også kanden holder i årevis. Hvis uheldet er ude og noget går i stykker, er det nemt at udskifte dele og reparere kanden. Således kan den fortsat bruges i mange år til glæde for miljøet.

Læs mere

Til studenten med de grønne ambitioner

Bloom er navnet på vores nye, stilrene blomster-vandkande. Bloom er produceret i pulverlakeret rustfrit stål, med en mat overflade, i en flot, dyb mørkegrøn farve. Under bunden på kanden sidder en rillet silikonemåtte, der gør kanden skridsikker.

Læs mere

NÆSTE
Oplev vores sommernyheder