Årets gaveguide med masser af design til hjemmet og dem du holder af

Hvad skal der ligger under juletræet i år? Vi guider med inspiration til designgaver, der glæder nu og mange år frem. Ideer der kan bruges enten til din egen ønskeliste eller som inspiration til gaver til dem, du holder af. For at gøre det let og overskuligt har vi inddelt årets gaveguide i priskategorier, så du hurtigt kan skabe et overblik over, hvad der er af muligheder inden for budgettet. En ting, der måske er endnu vigtigere i år end nogensinde før.

Læs mere

Gaver under 350 kr.

Man kan komme langt for 350 kr. Denne kategori byder på masser af gode gaver til hjemmet og borddækningen, som fx den elegante Pilastro-serie. Eller de små praktiske gaver til hverdagen som en genanvendelig termokop eller drikkeflaske. Gå på opdagelse i de mange ideer.

Læs mere

Sofistikeret servering

Pilastro-serien er designet af Francis Cayouette med inspiration fra 1920’ernes elegante og funktionelle Art deco-stil, der dengang dominerede indenfor arkitektur og design.

Læs mere

Uundværlig accessory

Genanvendelige drikkeflasker og termokopper er i takt med stigende fokus på klima og miljø næsten blevet en uundværlig hverdags-accessory på linje med solbriller og pung. De skal matche vores personlige stil og fremtoning, og med den nye farve bark er der endnu mere at vælge imellem i vores to go kollektion.

Læs mere

Gaver under 350 kr.
Gaver under 600 kr.

Giv klassisk design som gave. Det glæder nu og mange år frem. Denne kategori rummer mange designgaver som fx den verdenskendte EM77 termokande af Erik Magnussen eller de organiske Amphora termokander. En anden klassisk gave er bestik, her er den relancerede kage- og serveringsspade fra Maya bestikserien en særdeles god gaveide.

Læs mere

Amphora

Amphora termokanderne er opkaldt efter de gamle græske lerkrukker, som blev brugt til at transportere olie og vine.

Læs mere

Design darling fylder rundt 

I år er det 60 år siden, at bestikserien Maya, der er tegnet af den norske designer, Tias Eckhoff, så dagens lys. I den anledning relancerer vi dette efterår: en steakkniv, en long drink ske samt en kage- og serveringspade som tillæg til den eksisterende samling.

Læs mere

Gaver under 600 kr.
Gaver fra 800 kr.

Giv lidt, men godt. Nogle familier har en tradition om at samles om en enkelt, men særligt udvalgt gave til hvert familiemedlem. Det giver mulighed for at give nogle af de mest ikoniske designs som fx Cylinda-line, der er designet af Arne Jacobsen, eller EM77 elkedlen, der passer til den originale stålversion af EM77 termokanden. Det er designgaver, der vil vække glæde mange år frem.

Læs mere

Inspireret af Cylinda-line

Historien bag den ikoniske EM77 termokande og dens tilblivelse er, at Stelton ønskede en termokande, der passede til Cylinda-line serien som Arne Jacobsen havde designet 10 år forinden i 1967. Erik Magnussen blev sat på opgaven og designede en kaffekande, der havde samme cylindriske form og materialemæssige udtryk som den feterede Cylinda-line. 

Læs mere

Læs mere

Emma

Emma-serien, designet af HolmbäckNordentoft, pynter både på køkken- og spisebordet med sit smukke og enkle design. Kombinationen af stentøj og lakeret metal med detaljer af formspændt bøgetræ passer perfekt ind i det moderne hjem. I Emma kollektionen finder du alt, hvad du har brug for til at dække et indbydende morgenbord fra service til termokander, elkedler og brødristere.

Læs mere

Gaver fra 800 kr.
UDFORSK
Gaver til designelskeren

Find den perfekte ikoniske gave, der tilfredsstiller selv den mest kompromisløse designelsker.

Læs mere